Исцелен Капак За Капење На Капакот На Капакот На Детската Славина Продолжувач На Тапа За Продолжување На Рачката На Мијалникот Продолжувач На Изливот За Бебиња Ра?
  • Неодамнешно

Исцелен Капак За Капење На Капакот На Капакот На Детската Славина Продолжувач На Тапа За Продолжување На Рачката На Мијалникот Продолжувач

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

На бебето од лизгање и паѓање, водата е поблиску и пониска, децата можат да ги мијат рацете на посигурен начин Не се потребни алатки, лесни за инсталирање и расклопување, погодни за најчестите славини. Продолжувач за миење раце специјално дизајниран за деца и мали деца, е вашиот интимен помошник во бањата. Продолжувачот на Славини за цртани филмови може да го привлече вниманието на бебето, да не ја зголемува забавата при миење раце, туку и да ги негува хигиенските навики на децата. Продолжувачот на славината може ефикасно да го забави протокот на вода и прскањето облека. Описова е цртан дизајн и практичен Продолжувач на Славини дизајниран за деца. Изработен од и флексибилен материјал, не е лесен или деформиран, долг век на траење. Продолжувачот на славината може цврсто да ја држи славината и нема лесно да падне додека ја користите. Продолжувачот на славината е толку удобен што овој производ може да ја доведе водата од славината до вас.