ToyAndona прозорец заклучува дете доказ за деца Прозорец за прозорец за прозорец за заклучување на прозорецот Безбедност брави за безбедност на деца брави деца ограни?
  • Неодамнешно

ToyAndona прозорец заклучува дете доказ за деца Прозорец за прозорец за прозорец за заклучување на прозорецот Безбедност брави за

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

метал и пластика Ограничувачи на кабелски прозорец : ограничувач на кабел за дополнителна безбедност и безбедност. Ограничувачи на прозорецот : Овозможува Виндоус да отвори до 184мм кога е во заклучена позиција. Брави на прозорецот за деца : Доаѓа со само -дупчење рамни завртки на главата и завртки за дрво. Брави за безбедност на децата : во домови, сместување во станбени, болници, училишта, универзитети и канцеларии. Брави за деца со прозорец : со завртки покриени, потрајни. Пакетот вклучува карактеристики за ограничувач на вратата од 1 x прозорец - Големина : Приближно. 20 x 2,3см/ 8 x 0,91 инчи (LXW) брави за безбедност на деца. - Боја : прикажано на сликите брави за безбедност на децата. - Материјал : Метал и пластика. Ограничувачи на прозорецот - им овозможува на Виндоус да отвори до 184мм кога е во заклучена позиција, брави на прозорецот за деца. - ограничувач на кабел за дополнителна безбедност и безбедност.- Со завртки покриени, потрајни ограничувачи на прозорецот за кабел.