МИЕНО Тинејџерски Девојки Костими За Капење Едно Парче Деца Црни Костими За Капење Со Влошки За Гради Девојка Заштита Од Сонце Еднобоен Симпатичен Костим За Капењ?
  • Неодамнешно

МИЕНО Тинејџерски Девојки Костими За Капење Едно Парче Деца Црни Костими За Капење Со Влошки За Гради Девојка Заштита Од Сонце Еднобоен

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

80% Најлон, 20% Еластан Прилагодливи ремени затворање. Миење Раце Само. [ГОЛЕМИНАТА НА ВОЗРАСТА Е САМО ЗА ПОВИКУВАЊЕ] ве Молиме контролирајте ја нашата слика табелата со големини изберете ја најсоодветната големина : (соодветната големина треба да се избере според вистинската висина, мерењата, тежината и другите податоци на децата). [МЕТОД НА ЧИСТЕЊЕ] Рачно перење во топла вода околу 30 степени, не користете детергент за перење, средство за белење и шампони при перење, сушење на ладни и проветрени места по миењето, може малку да се намали и да се затегне по миењето, што е нормално. [ВРВОТ СО ВЛОШКИ за ГРАДИТЕ] Одлично е За Часови По Пливање, Одмор на Плажа, Роденденска Забава, Забава За Капење, Пливање, Летно Сурфање, Топли извори, Фотосесија. [КАРАКТЕРИСТИКИ] Девојки мода-бикини-сетови, триење висока постојаност на бојата, не е лесно да исчезнат, долго носат како нова, високо хлор и сол отпорни ткаенина, Имаат Четиринасочна истегнување и форма меморија.