Селфи Прстенесто Светло Со Држач За Мобилен Телефон, Led Светло За Селфи Прстен, Соодветна За Козметика, Стриминг Во Живо/ Канцелариска Кујна, 3 Режим На Осветлување, ?
  • Неодамнешно

Селфи Прстенесто Светло Со Држач За Мобилен Телефон, Led Светло За Селфи Прстен, Соодветна За Козметика, Стриминг Во Живо/ Канцелариска

DEN 1027.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Прилагодливо Светло Светло За Телефонски Прстен Во Боја : разноврсното светло на прстенот со 3 различни режими за прилагодување на светлината и поставките за осветленост од 10 нивоа ви дава извонреден изглед кога Правите Шминка, Пренос Во Живо, Фотографирање Селфи Фотографии, Темна Глетка V-log итнПрилагодливата осветленост помага да се подобри квалитетот на селфи и видеа. Flexible Рака Прстен Светло : 26 инчен флексибилни рака може да се наведнуваат на било која форма, флексибилни раце слободни да се прилагоди секој агол (Лицето Надолу, Портрет и Пејзаж) како што сакате за удобен преглед, фотографирање или снимање видеа. Со пружински клип со висока јачина, тој е компатибилен со повеќето маси и клупи или кој било персонал со чинија како што се полици за книги или столови. Супер погодно за вас да се создаде вашиот видео насекаде, или само работи како маса маса светилка. €360° Држач За Ротирачки Мобилен Телефон Држач И Флексибилни Раце : 360°ротирај го држачот за мобилен телефон ширина се движи до 3,3 инчи компатибилен со речиси сите паметни телефони.