ISFGXXSC [4 Пакет] Заштитник На Екранот За Apple Watch Серија 7 41mm, 3D Целосна Покриеност Закривена рамка на Работ [Без Меур] [Водоотпорен] [Анти-Гребење] HD Заштитник На Екранот з?
  • Неодамнешно

ISFGXXSC [4 Пакет] Заштитник На Екранот За Apple Watch Серија 7 41mm, 3D Целосна Покриеност Закривена рамка на Работ [Без Меур]

DEN 945.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Компатибилни Модели] Само компатибилен Со Епл Гледајте Серија 7 41ммве Молиме внимателно потврдете ја големината на часовникот пред да го купите. [3Д ЕКРАН за ПОКРИВАЊЕ] заштитник на екранот за Apple Watch 40mm со максимална заштита на екранот за покривање. Совршено заштитете го часовникот на анти-шок, против гребнатини, капки и испакнатини при секојдневно носење. [Подобро Од Калено Стакло и TPU] овој заштитник на екранот го користи најновиот МАТЕРИЈАЛ PMMA за заштита на екранот на часовникот. Тоа не е само отпорен на удари, туку и мек и силен. Поради карактеристиките на овој материјал, ако го погоди работ, нема да се скрши како калено стакло. [Ултра Јасен И Чувствителен Допир] дизајнот На хидрофобна и олеофобна обвивка на екранот помага да се блокираат отпечатоци од прсти, прашина и масло, прави вашиот екран да изгледа исто како сосема нов, што е добро за пливање, сурфање и други вежби. ● [Со Рамка За Инсталација] ова за заштитник на екранот i Watch 41mm доаѓа со рамка за инсталација, направете ја инсталацијата ветре, без меурчиња, силно лепило и не се раселува лесно. Пред инсталацијата, ве Молиме погледнете ги чекорите. [ГАРАНЦИЈА ЗА УСЛУГАТА] доколку имате какви било прашања во врска со вашата нарачка и пакет,слободно контактирајте не. Како Да Инсталирате? Чекор 1 : Исчистете го и исушете го екранот на часовникот со вклучена влажна крпа и сува крпа.