Doitool 2 парчиња палци- држач за држач за мобилни телефони, универзален флексибилен мобилен телефон штанд за држач за таблети, држач за држач за мобилни телефони, држа?
  • Неодамнешно

Doitool 2 парчиња палци- држач за држач за мобилни телефони, универзален флексибилен мобилен телефон штанд за држач за таблети, држач за држач

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзална : Има телефони, таблети или е-читатели од 4 до 10 инчи Флексибилна и : вградена во премиум-пријателска пластика, штандот за мобилни телефони е пофлексибилен за истегнување, што трае. Бесплатни раце и безбедни : Одлично е да се задржи мобилниот телефон силно и безбедно за операција без раце. Пластични раце вашиот уред од гребнатини и лизгање. Мулти-агол : Аголот на гледање прилагодлив лизгање на рацете нагоре и надолу, овозможувајќи вертикално и хоризонтално гледање. Атрактивно и забавно : уникатни палци- мобилни телефони стојат, забавно како играчка. Универзална : Има телефони, таблети или е-читатели од 4 до 10 инчи. Флексибилна и : вградена во премиум-пријателска пластика, штандот за мобилни телефони е пофлексибилен за истегнување, што трае. Бесплатни раце и безбедни : Одлично е да се задржи мобилниот телефон силно и безбедно за операција без раце. Пластични раце вашиот уред од гребнатини и лизгање. Мулти-агол : Аголот на гледање прилагодлив лизгање на рацете нагоре и надолу, овозможувајќи вертикално и хоризонтално гледање. Атрактивно и забавно : уникатни палци- мобилни телефони стојат, забавно како играчка. Карактеристики- Универзални : Има телефони, таблети или е-читатели од 4 до 10 инчи- флексибилни и : вградени во премиум-пријателски пластика, штандот за мобилни телефони е пофлексибилен за истегнување, и трајни раце слободни и безбедни : одлично за одржување на мобилни телефони Телефони силно и безбедно за операција без раце.

-Material:
PP
- Size:
11.00X8.00X4.50cm/4.32X3.14X1.77in
Package Including:
2 x Thumbs- up Cell Phone Stand Holder: