Зафат На Телефонот со боксови Компатибилен Со Микромакс во Држач за Навалување со 2б - Држач За Прицврстување, Држач За Навалување На Засилувачот На Грбот За Микром?
  • Неодамнешно

Зафат На Телефонот со боксови Компатибилен Со Микромакс во Држач за Навалување со 2б - Држач За Прицврстување, Држач За Навалување На

DEN 127.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [ТЕЛЕФОНСКИ ЗАФАТ] Телефонски Зафат Компатибилен Со Микромакс во 2б Намалете го заморот на паметните телефони со Држачот за Навалување на Прицврстување. Овој мал производ се држи до задниот Дел на Вашиот во 2б (или случај) и функционира како ЗАСИЛУВАЧ на ЗАФАТ за вашиот паметен телефон. Нема повеќе паметен телефон пинки! Зафатете го без напор со показалецот и средниот прст!. ? [ДВОНАСОЧНО НАВАЛУВАЊЕ] Држачот за Навалување на Држачот има двонасочна функционалност на навалување што го трансформира во стабилен и сигурен држач за грб. Ставете го вашиот омилен филм или видео на Јутјуб, седнете и уживајте дури и без да го држите во 2б!. ? [КОМПАКТЕН] Лесно се компресира НА ПОМАЛКУ од ЕДЕН САНТИМЕТАР, така што тоа?тргни се од патот. Само извлечете го за употреба. ? [ВИСОК КВАЛИТЕТ] Конструиран СО СИЛЕН, висококвалитетен поликарбонатен материјал тоа?изграден да трае. ? [НАПРЕДНО] Дон?т само поп (здодевен). Однесете го на СЛЕДНОТО ниво : Прицврстете, Зафат и Навалете со Држачот за Навалување на Прицврстување!. Зафат На Телефонот со боксови Компатибилен Со Микромакс во 2б. Подобрете го зафатот на вашиот во 2б со Држачот за Навалување на Прицврстување!Намалете го заморот на паметните телефони со Држачот за Навалување на Стисокот. Овој мал производ се држи до задниот Дел на Вашиот во 2б (или случај) и функционира како ЗАСИЛУВАЧ на ЗАФАТ за вашиот паметен телефон.