Doozx Раширени Најлонски Ленти За Соло Јамка Компатибилни со Apple Watch 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm 49mm за Жени Мажи, Прилагодливи Еластични Плетени Ремени Нараквици За Iwatch Серија Ул?
  • Неодамнешно

Doozx Раширени Најлонски Ленти За Соло Јамка Компатибилни со Apple Watch 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm 49mm за Жени Мажи, Прилагодливи Еластични

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на бравата ⌚€Уникатен Дизајн И Модерен Стил ● повеќе класични дизајни на модели, висококвалитетни меки материјали и висококвалитетна рачно изработена изработка ви овозможуваат лесно да создадете уникатен стил на совпаѓање, да ги задоволите потребите на различни прилики и целосно да ја прикажете вашата личност!. ⌚●Пријателски за кожата и Дише foozx модерен ремен за часовници со бенд е изработен од висококвалитетен еластичен најлонски материјал, отпечатен со цветни дезени, лесен и мек, пријателски за кожата и дише, не само што може удобно да се вклопи на зглобот, туку и ефикасно да спречи акумулација и непријатност на пот. ⌚€Надграден Дизајн На Бравата Со Еластична Лента} ременот има прилагодлива брава од нерѓосувачки челик, а меката јамка е издржлива, не само што не е лесна за носење, туку и внимателно дизајнирана за ефикасно да спречи избледување и деформирање на ременот, овозможувајќи ви да имате совршено искуство за носење долго време. ⌚●Лесен за Инсталирање И Отстранување ● ременот за замена компатибилен со Apple Watch 44mm има паметни уши за часовници на двата краја, без професионални вештини и алатки, постигнување моментална замена и модерен луксуз никогаш не бил толку едноставен. ⌚+Одговара На Целиот Модел На Apple Watch® Doozx Симпатични Еластични Ленти За часовници Компатибилни со Apple Watch 38mm/40mm/41mm/42mm/44mm/45mm / 49mm, Iwatch Серија Ултра/8/7/6/5/4/3/2/1/СПОРТ. Ако има некаков проблем или потреба, ве молиме известете не без двоумење. Ние ќе го решиме за вас во рок од 24 часа. Затворање на бравата. ⌚€Уникатен Дизајн И Модерен Стил ● повеќе класични дизајни на модели, висококвалитетни меки материјали и висококвалитетна рачно изработена изработка ви овозможуваат лесно да создадете уникатен стил на совпаѓање, да ги задоволите потребите на различни прилики и целосно да ја прикажете вашата личност!. ⌚●Пријателски за кожата и Дише foozx модерен ремен за часовници со бенд е изработен од висококвалитетен еластичен најлонски материјал, отпечатен со цветни дезени, лесен и мек, пријателски за кожата и дише, не само што може удобно да се вклопи на зглобот, туку и ефикасно да спречи акумулација и непријатност на пот. ⌚€Надграден Дизајн На Бравата Со Еластична Лента} ременот има прилагодлива брава од нерѓосувачки челик, а меката јамка е издржлива, не само што не е лесна за носење, туку и внимателно дизајнирана за ефикасно да спречи избледување и деформирање на ременот, овозможувајќи ви да имате совршено искуство за носење долго време.