Micger Galaxy Note 20 Заштитник На Екранот Que 2+2 Пакет € Со 2 Пакет Заштитник На Објективот На Фотоапаратот, Компатибилен Отпечаток Од Прст, Лесна Инсталација, 3d Стакло 9H Цврс?
  • Неодамнешно

Micger Galaxy Note 20 Заштитник На Екранот Que 2+2 Пакет € Со 2 Пакет Заштитник На Објективот На Фотоапаратот, Компатибилен Отпечаток Од

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Explaxy Note 20 5g Заштитници На Екранот € Уникатен дизајн 9h Цврстина Калено Стакло За Samsung Galaxy Note 20 5 G, Ние Ги Обезбедуваме Двете Galaxy Note 20 Заштитник На Екранот 2+2 Пакет Галакси Забелешка 20 Заштитник На Камерата За Целосно Покривање На Вашиот Мобилен Телефон [Не е погоден за Други Модели ]. Explasy Installaxy Note 20 Precrectors Samsung Galaxy Note 20 5 G, Користете Го Вашиот Мобилен Телефон за да го скенирате QR-кодот на Пакетот за да Го Добиете видеото за инсталација. Доколку Имате Какви Било Прашања, слободно контактирајте не. Expection fict За Galaxy Note 20 Заштитници На Екранот Q : Исклучиво Дизајниран За Galaxy Note 20 Со Прецизни Исечоци, Компатибилен со повеќето Случаи И Корици На Samsung galaxy note 20. ▲ €_ Отклучување На Отпечатоци @ Целосна Заштитна Q : Нашиот Заштитник На Екранот Поддржува Технологија за Отклучување Отпечатоци. Прецизните димензии на ласерско сечење Обезбедуваат Максимална Заштита за Целата Површина на Екранот на Допир На Галаксијата Забелешка 20. Три Пати Посилни Од Обичните Заштитни Филмови. ▲ € ® 100% Обезбедување На Квалитет Q : За секој Производ Што Го Продава Micger, Доколку Наидете На Какви Било Проблеми За време на употребата, Слободно Контактирајте не. Ние Ќе Одговориме во Рок од 12 часа и Ќе Ја Обезбедиме Најдобрата Услуга По Продажбата за вас. Fit за : Galaxy Note 20 5g Заштитник На Екранот 2+2 Пакет ● Зошто не можам да го користам мојот отпечаток од прст? ① Користете неточен метод за инсталација и не следете ги нашите упатства или видео инструкции. ② При инсталирање на заштитникот, положбата на отпечатокот не е затегната. ① Маската беше прашина откако беше отстранета и не беше исчистена или инсталирана на време.