JCWiny компатибилен за магнетниот држач за монтирање на автомобили Magsafe Mountboard за автомобил 3M лепило стап на магнетниот телефон за магнет за iPhone 14 13 12 Pro Max Mini Magsafe Case & All ?
  • Неодамнешно

JCWiny компатибилен за магнетниот држач за монтирање на автомобили Magsafe Mountboard за автомобил 3M лепило стап на магнетниот

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Надградба на најсилните магнети】 Вградени N52 Безбедни моќни магнети, Jcwiny Car Magsafe Dash Mount обезбедува супер силна моќност на вшмукување дури и може стабилно да има 10x телефони Дури и на нерамни и најчудни патишта, паметниот телефон сè уште останува цврсто на место. Покрај тоа, тој го затвори полето за низа магнети нема да влијае на вашиот телефонски сигнал. 【Magsafe Car Mount for iphone 12/13 серија директно】 Најновиот држач за магнетски телефон за CAR е дизајниран исклучиво за телефони со серии i Phone 13/12. Монтирањето на држачот за магнетски автомобил, исто така, компатибилно и со официјалните и со трети лица магсафе. Ако користите редовно не-магнетно куќиште, ве молиме залепете го металниот прстен за да добиете посилна магнетна моќност. 【Се вклопува за сите телефони】 jcwiny цртичка магнетна монтажа на автомобили се вклопува за сите мобилни телефони и случаи. Пакетот доаѓа со едно парче метален прстен, така што ќе можете да го залепите на вашиот телефон или телефон. Компатибилен со кој било паметен телефон, вклучувајќи i Phone 11 Pro Max XS Max/XS/XR/X/8/8plus/7/7plus/6/6s, Samsung Galaxy S9, S8, S7, Note 9, HTC, LG, One Plus, Moto G5, Google Pixel и повеќе. 【Основа за монтирање на надградба】 Базата за монтирање на таблата беше надградена прилагодлива и поголема.