Божиќни подароци за Денот на благодарноста гледајте бенд компатибилен со Apple Watch Band 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm iwatch SE Series 8 7 6 5 4 3 2 1, Божиќ Денот на благодарноста мек силиконски ?
  • Неодамнешно

Божиќни подароци за Денот на благодарноста гледајте бенд компатибилен со Apple Watch Band 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm iwatch SE Series 8

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на тока Компатибилни модели - Печатени ленти за Божиќни модели дизајнирани за Apple Watch SE Ве молиме измерете го вашиот зглоб или прашајте ја нашата услуга за клиенти пред да нарачате овој бенд. Единствено Божиќно печатење - Божиќни снегулки/снежен човек/Дедо Мраз/Подарок/Елк/дабови лисја. Уникатен и прекрасен Божиќен подарок за вашата прекрасна. Премиум силиконски материјал-Божиќните печатени модели за часовници се изработени од силиконски, меки, лесни, издржливи, докажани од пот, нечистотии, водоотпорни, спречуваат кожата од иритација, без мирис, ви нудат флексибилно и удобно искуство со носење. (Не е предложено Чувајте во вода долго време). Лесно за инсталирање - Бендовите за Божиќни модели доаѓаат со часовници за часовници на двата краја, кои се заклучуваат на интерфејсот за гледање на опсегот точно и безбедно. Може ефикасно да ги спречи спортските бендови да паднат и да станат лабави.