QHOHQ 2 Пакет Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 13 Pro max 6.7 со 2 Пакети Заштитник На Објективот На Фотоапаратот, Филм Со Калено Стакло На Цел Екран, 9h Цврстина Прот?
  • Неодамнешно

QHOHQ 2 Пакет Заштитник На Екранот За Приватност за iPhone 13 Pro max 6.7 со 2 Пакети Заштитник На Објективот На Фотоапаратот,

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштитникот на екранот за приватност на калено стакло и заштитникот на објективот на фотоапаратот се дизајнирани за i Phone 13 Pro max 6 Дури и ако сте неискусен корисник, тоа може да се инсталира многу лесно. Пред инсталацијата, ве молиме погледнете го нашиот онлајн водич за инсталација на видео за да обезбедите правилен метод за инсталација. Висока функција За Приватност : Скријте ги вашите personal, приватни и чувствителни информации од странци, а екранот е видлив само за лицето директно пред екранот. Најдобар избор за автобуси, лифтови, метро или други јавни места. (Забелешка : бидејќи овој заштитник за приватност ќе ја затемни сликата за да ги заштити очите во ваша близина од ѕиркање, се препорачува да ја зголемите осветленоста на екранот на уредот кога го користите). Ултра тенок дизајн со висока дефиниција : површината на заштитниот филм се третира со плазма олеофобна обвивка, која е многу мазна, ефикасно ги намалува отпечатоците од прсти од пот и маснотии. Изработено од калено стакло од 0,33 мм, одржувајќи 99,99% чувствителност на одговор и допир, што ви носи совршено искуство на допир. 99,99% оптичко-одделение пропустливост на светлина, подобрување на видливоста на предниот дел на екранот. Ar технологија и функција за ноќно снимање : заштитникот на објективот на фотоапаратот е дизајниран за i Phone 13 Pro max 6.