USB Адаптер за машки/осветлување од машки до тип-Ц.Сорт 540 степени ротирачки кабел за магнетно полнење, или уреди од типот Ц и I-производ. За полнење мобилен телефон, па
  • Неодамнешно

USB Адаптер за машки/осветлување од машки до тип-Ц.Сорт 540 степени ротирачки кабел за магнетно полнење, или уреди од типот Ц и I-производ.

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⚡ 【【540 степени бесплатна ротација】 ⚡ ⚡ 360 ° ротирачки магнетни совети и дизајн на облик од 90 ° L го прави погодното полнење ⚡ 【издржливост и мала】 : Алуминиумска легура на алуминиум. ⚡ 【Силен магнетски】 ⚡ Мини кабел за магнетно полнење има супер силен магнетски ја прави врската постабилна, што ќе избегне исклучување. Намалете го ризикот од оштетување на интерфејсот на уредот. ⚡ 【Универзална компатибилност】 : Работи со сите најмногу уреди за полнење. Опремени со 2 различни типови магнетни совети за уреди од типот Ц и I Уред за производи. Може да го префрлите магнетниот конектор за да ги наполни вашите различни уреди : Apple, Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, Sony, LG, HTC, Android или кој било вид на Смартфон, па дури и паметни часовници, слушалки, електрична банка итн. (Ве молиме, забележете : тоа е само за полнење, не може да пренесува податоци). ⚡ Пакетот вклучува】 ⚡ Краток магнетски кабел за полнење 2 пакувања со 2 совети за USB C & 2 I совети за производи. 540 ° Ротација : [360 °+180 °] Овој магнички конектор може да се ротира 360 °, а кабелот за полнење исто така може да се прилагоди на 180 °, од директно полнење до полнење со облик на 90 ° L. Компатибилни уреди : [I конектори за производи] Компатибилен со I Телефон 11/12/13 Pro MAX/XS/XR/X/8/7 и повеќе. [Конектори за тип-C] Компатибилен со Samsung S20/S10/S10+/S9/S9+/S8/S8+, LG V30 V20 G6 G5, Nexus 5x 6 P, Pixel/Pixel 2 XL, Sony Xperia XZ2 Premium и повеќе Android телефони, Bluetooth телефони .