AACL 3 Пакет За Google Pixel 7 Заштитник На Екранот Калено Стакло 9H 5g Меур Слободен Отпечаток Од Прст Отклучување Компатибилен Случај Пријателски Против Гребење Издржлив С?
  • Неодамнешно

AACL 3 Пакет За Google Pixel 7 Заштитник На Екранот Калено Стакло 9H 5g Меур Слободен Отпечаток Од Прст Отклучување Компатибилен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОГОДЕН за GOOGLE pixel 7 : компатибилност само со пиксели 7, високо издржливо отпорно калено стакло 9h цврстина, заштитете го телефонот од пукнатини, гребнатини и испакнатини ОТПЕЧАТОК ОД ПРСТ ОТКЛУЧИ КОМПАТИБИЛЕН & HD ЈАСНО : Ултра HD јасен и тенок заштитник на екранот за Google Pixel 7 дава чувство на "вистински допир" и најдобро оригинално искуство во телефонот за фотографирање и гледање видеа. ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И БЕЗ МЕУРЧИЊА : Отстранување прашина и правилно усогласување со алатката за усогласување пред вистинската инсталација, не грижете се за меурчиња. Хидрофобна и олео-фобична обвивка За заштитник на екранот на Google 7 за намалување на потта и намалување на отпечатоците од прсти, водоотпорен, анти-отпечатоци од прсти и анти-прашина. ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА СЛУЧАЈ : калено стакло за пиксели 7 не го покрива целиот екран, заштитникот на екранот е оптимизиран за компатибилност на куќиштето.