JBR Плетенка Спортски Бенд Компатибилен со Apple Watch Bands 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm, Мека Јамка За Истегнување Со Прилагодлива Тока Спорт Еластична Лента За Замена Компатибилна С?
  • Неодамнешно

JBR Плетенка Спортски Бенд Компатибилен со Apple Watch Bands 38mm 40mm 41mm 42mm 44mm 45mm, Мека Јамка За Истегнување Со Прилагодлива

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

??●Компатибилни Модели●ленти за часовници со плетенки што Се Протегаат компатибилни со опсегот на apple watch 38mm 40mm 42mm 44mm серија SE серија 6 серија 5 серија 3 серија 2 серија 1 погоден за мажи и жени ??●Прилагодлива Соло Јамка Со Плетенка Е надградена опсегот На часовникот што се протега и прилагодува. Стилскиот дизајн на токи од нерѓосувачки челик ви овозможува да ја прилагодите големината на ременот за јамка како што сакате.ЗАБЕЛЕШКИ : ве молиме погледнете ја последната слика на производот, за тоа како да ја прилагодите должината на опсегот на часовникот со плетенка. Обично погоден за 4,5" -8,5 " со алатки за копчиња. ??●Материјал Погоден За кожата Е Направен Од 100 проценти рециклирани материјали, филаментите од полиестерско предиво во секоја лента се испреплетени со тенки силиконски навои користејќи напредни машини за плетење .300д конструкцијата нуди меко, текстурирано чувство. Пријателски за кожата, издржлив дише и лесен. ??●Лесен За Инсталирање И Отстранување Q плетенката соло јамка компатибилна со apple watch sport band доаѓа со навртки за часовници на двата краја, кои се заклучуваат на вашиот iwatch прецизно и безбедно. Лесно за директно инсталирање и отстранување со едно копче. ??€Удобно 42мм/44мм : 5.Погоден за речиси сите големини на зглобот.