Селфи Прстен Светло RealPlus Пренослив Телефон Прстен Светло Клип на со 40 Led Диоди и 3 Режими На Светлина, Мобилен Телефон Самоби Светла, Затемнување Прстен Светло За Те?
  • Неодамнешно

Селфи Прстен Светло RealPlus Пренослив Телефон Прстен Светло Клип на со 40 Led Диоди и 3 Режими На Светлина, Мобилен Телефон Самоби Светла,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Број На Лер : 40 Големина : 90*90*31мм. Напојување : Микро УСБ 5В1А. температура На Бојата : 3500-6500К. Максимална дебелина на стегање : 15мм. ® 3 Тонови На Осветлување-Истакнете Ја Вашата Убавина Во Секое време Q светлото на прстенот на телефонот има 3 избори во боја (Ладно/Топло/Природно) за вашите различни потреби за селфи. Прицврстете го малото светло за прстен за селфи на вашиот телефон/лаптоп за да создадете прекрасен амбиент за вашето селфи, видео разговор, видео тикток итн. Quist Прилагодете Ја Осветленоста во 1~100% ®Се Разликува од другите телефонски прстенести светла, selflus selfie прстенестите светла имаат голем опсег на затемнување. Без разлика дали треба да бидете многу светли или малку светли, само притиснете и држете го копчето за да добиете кое било ниво на осветленост што го сакате. Quelly Ring Light Што се полни Со Селфи-Прстенесто светло на телефонот никогаш не треба да ја менува батеријата. Целосно наполнет за 30 мин и трае 1~3 часа (до различни режими и нивоа на осветленост). УСБ-кабелот е вклучен. Можете да ја наполните светлината СО ѕиден полнач 5 V1 A, банка за напојување, USB приклучок за лаптоп итн. Quest дизајн За Телефон и Лаптоп q 0,59 инчи големината на Стегање е погодна за сите видови телефони и лаптопи. Постојат меки гел ленти на клипот што можат да ги заштитат вашите уреди од гребење за време на употребата.