Држач за Мобилен Телефон За Биро, Држач За Телефон Со Прилагодлива Висина На Аголот За Канцеларија, Компатибилен со iPhone 12 11 PRO XS Max XR 8 7 6S Плус, Samsung S20+ Note10, Таблети, Дод?
  • Неодамнешно

Држач за Мобилен Телефон За Биро, Држач За Телефон Со Прилагодлива Висина На Аголот За Канцеларија, Компатибилен со iPhone 12 11 PRO XS Max

DEN 364.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Широка Компатибилност ● Универзален држач за телефон компатибилен Со Е-Читачи, Таблети до 10 инчи, паметен телефон 4 до 8 инчи, компатибилен за i Phone 12, 11, 11 Pro Max, XS Max, XR, 8 7 6 S Плус, Samsung Galaxy Note 10 9 8, S20+ S20 S10+ S10e S10 S9+ S9 S8+ S8, LG, моторола Итн ●Прилагодлив агол и Висина, Прилагодлив држач за телефон одговара на вашата побарувачка за гледање во различни прилики. Лентата за поддршка е растеглива, може да се прилагоди нагоре и надолу. Вертикална и хоризонтална достапна. Но, препорачајте намалете ја висината на потпорната шипка и поставете ја хоризонтално за да избегнете тресење додека ги користите уредите со големи димензии (7" до 11"). ①Без раце и Пренослив● пренослив држач за телефон за биро ви овозможува да го репродуцирате вашиот уред додека се полните. Тоа е добар додаток за полнење биро на вашата канцеларија, ноќна маса, кујна, трпезариска маса. Идеален за гледање видео, телефонски повик, гледање рецепти, играње игри, користење На Facetime и гледање На You Tube. И лулката на телефонот на бирото е целосно преклоплива, лесна за носење.