USB C полнач, двојни полнач за полнач за iPhone со USB C и USB A Port USB C полнач за приклучок за приклучок на wallидот со 3FT USB C кабел USB C адаптер за напојување за iPad Pro/Android и друга оп?
  • Неодамнешно

USB C полнач, двојни полнач за полнач за iPhone со USB C и USB A Port USB C полнач за приклучок за приклучок на wallидот со 3FT USB C кабел

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Помалку време за полнење : Изградено со USB-C порта, блокот за брзо полнење натоварен со 18 W излезна моќност целосно го наплаќа вашиот уред за помалку време Понудете поефикасно полнење за да заштедите време. Адаптер со двојна порта : Нашиот полнач за i Padид на i Pad е дизајниран со USB-C порта и USB-A порта, што ви овозможува да наплаќате два уреди во исто време. Еден адаптер ги задоволува вашите повеќе потреби за полнење. Кабел за полнење C-C : Адаптерот за напојување Amoner USB-C доаѓа со кабел за полнење C-C (3 FT). Работете заедно за да обезбедите брзо полнење на електрична енергија и да ја зголемите вашата работна ефикасност. Поголема вредност за вашиот долар. Широка компатибилност : Полначот со 2-порта i Pad Pro нуди брзо полнење за сите ваши мобилни уреди, како што се i Phone11/11 Pro/i Pad Pro/i Pad Mini/i Pad Air/Mac Book Pro/Mac Book Air/Galaxy S20/S10 и повеќе (Белешка : Кабелот за појавување е C-C порта, доколку се полни i Phone, i Pad треба да биде опремен со кабел за светло.