【2-пакет】 За монтирање на телефон Magsafe Magsafe, 【Супер силен магнет】 држач за магнетски телефон за автомобил 【360 ° ротација】 држач за монтирање на таблата Magsafe за авт?
  • Неодамнешно

【2-пакет】 За монтирање на телефон Magsafe Magsafe, 【Супер силен магнет】 држач за магнетски телефон за автомобил 【360 ° ротација】 држач

DEN 335.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ 【Наменето за Magsafe】 - Најмодерното монтирање на автомобили со i Phone во 2023 година Magsafe е дизајниран за i Phone 12/13/14 Pro Max Mini и официјални случаи на Magsafe и други случаи на магнетски телефон и може да се поправи директно на овие телефони без потреба да се постави метални плочи Workе работат сите телефони со Android : обезбедени се два дополнителни метални прстени; Тие одговараат на случаи и други телефони без магсафе. ✅ 【Силен магнетски монтиран автомобил Magsafe】 - Овој моќен држач за магнетски телефон може да создаде моќна привлечност што цврсто го поддржува вашиот уред додека ви овозможува да возите без одвраќање. Лесно и безбедно го држи вашиот телефон преку испакнатини, остри вртења или дури и ненадејни постојки, без загриженост да го испуштите телефонот. ✅ 【Super Stick Force】 - VHB лепило обезбедува силна стапка на сила помеѓу таблата и држачот на телефонот на автомобилот, кој може цврсто да се држи до која било рамнина во автомобилот, да го поправи вашиот уред, да се прилагоди на најразлични услови на патот, како што се ненадејно сопирање, брзина Удми и солиден планински пат. ✅ 【Безбеден преглед на возење】 - мини -големина, не заземање простор, тој е ставен во контролната табла без да го блокира погледот воопшто и не треба да се погледне во уредот за да се обезбеди вашето безбедно возење. ✅ 【360 ° бесплатна ротација】 - Со прилагодлив спој на топката за вртење, можете да го ротирате вашиот паметен телефон или уред по своја волја, обезбедувајќи го најдобриот агол на гледање. Брзо одберете и ставете со едната рака, ослободете ги рацете и остварете повици и GPS навигација поудобни. ❤ Ние нудиме брза ефикасна по услугата за продажба за да обезбедиме среќна набавка. За секое прашање меѓу користењето на нашиот производ, вие сте топло добредојдени да не контактирате по е-пошта. Нашата професионална услуга за клиенти е секогаш таму за вашата сè додека не сте задоволни од решението. ✅ 【Наменето за Magsafe】 - Најмодерното монтирање на автомобили со i Phone во 2023 година Magsafe е дизајниран за i Phone 12/13/14 Pro Max Mini и официјални случаи на Magsafe и други случаи на магнетски телефон и може да се поправи директно на овие телефони без потреба да се постави метални плочи. Workе работат сите телефони со Android : обезбедени се два дополнителни метални прстени; Тие одговараат на случаи и други телефони без магсафе. ✅ 【Силен магнетски монтиран автомобил Magsafe】 - Овој моќен држач за магнетски телефон може да создаде моќна привлечност што цврсто го поддржува вашиот уред додека ви овозможува да возите без одвраќање.