SOOPUR [2 Пакет Компатибилен со Iphone 14 Pro Max Заштитник На Екранот За Приватност, Анти-Шпион Анти-Сина Светлина Заштита На Очите Калено Стакло Филм 6.7, Отпорен На Гребење, Ц?
  • Неодамнешно

SOOPUR [2 Пакет Компатибилен со Iphone 14 Pro Max Заштитник На Екранот За Приватност, Анти-Шпион Анти-Сина Светлина Заштита На Очите Калено Стакло

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[ Карактеристичен Заштитник На Екранот Од Калено Стакло] : овој заштитник на екранот СООПУР има 2 функции во 1 кои се заштита на приватноста и заштита од очите против сина светлина И неверојатната синкаво-виолетова нијанса е доста pleasетски пријатна и привлечна. [Високо Ефикасна Заштита На Приватноста] : овој заштитник на екранот со калено стакло за приватност за i Phone 14 Pro Max е видлив само за корисникот директно пред екранот, невидлив за луѓето лево десно, ефикасно ги штити вашите private приватни информации од странци наоколу и не влијае на вашиот поглед на екранот. [Заштита На Очите против Сина Светлина] : овој заштитник На екранот Против сино светло калено стакло може да ја филтрира штетната сина светлина од екранот, ефикасно да ги заштити вашите очи од оштетување на окото и визуелен замор, ги одржува вашите очи поздрави да не зјапаат во екранот долго време. [Ултра Јасна, Чувствителна ЛИЧНА КАРТА и Одговор На Допир] : Изработено од ултра тенко калено стакло со Висока транспарентност за да обезбеди неверојатна јасност за искуството при гледање и чувствителност на допир со голема реакција. И овој заштитник против сино калено стакло за приватност нема да ја замагли вашата предна камера, така што не се меша Со ЛИЧНА КАРТА, ЛИЧНАТА КАРТА на Лицето ќе работи добро како да нема филм. [Добро Заштитете Го Екранот на Телефонот И Обезбедете Удобно Искуство На Допир] : Изработено ОД супериорно 9ч супер силно калено стакло со цврстина кое е отпорно на гребење и е отпорно на кршење за да го заштити вашиот екран од гребнатини до капки со голем удар. Олеофобниот слој против отпечатоци од прсти го одржува вашиот екран без отпечатоци од прсти и мрсни дамки, многу е лесен за чистење и многу мазен и удобен за допир. [Заоблен Раб До Раб Целосна Покриеност И Пријателски За Случаи] : Точно Компатибилен Со i Phone 14 Pro Max 6,7 инчи, го покрива вашиот раб на цел екран до работ и работи добро со куќиштето на телефонот. Уште повеќе, тие се дизајнирани со 2,5 Д заоблени рабови, така што лесно можете непречено да влезете од работ на екранот без да почувствувате очигледен раб. 2 Заштитници На Екранот. 2 Функции во 1 : Заштита На Приватноста И Заштита Од Сини Светли Очи.