Катализатор 330ft Водоотпорен случај дизајниран за серија на Apple Watch SE 6/5/4 44mm, , премиум мек силиконски часовник за часовници, доказ за шок солиден заштитен случај диза?
  • Неодамнешно

Катализатор 330ft Водоотпорен случај дизајниран за серија на Apple Watch SE 6/5/4 44mm, , премиум мек силиконски часовник за часовници,

DEN 1103.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✅ Супериорна водоотпорна технологија : 165ft Водоотпорен, го добивме вашиот уред добро покриен Случајот за катализатор за Apple Watch 44mm серија 6, SE, 5,4 двојно повеќе од водоотпорен резултат на IP68 на уредот. Нуркајте длабоко од 165 стапки (50 метри), земете го часовникот со вас пливање, пешачење, качување, скијање, риболов, кампување или нуркање. ✅ Мир на умот : Нашиот водоотпорен случај за Apple Watch 44mm Серија 6, SE, 5,4 го надминува воениот стандард MIL-STD 810 G за шокови и капки. Willе се спротивстави на капките до 6,6 метри (2 метри). Изработено е од супа на гребење на гребење на гребење на гребење со светло силиконски случај. Нашиот случај за Apple Watch е подготвен за теренот. ✅ Не дозволувајте елементите да ве вознемируваат : дожд - вода - снег - измама - морска вода - прашина - елементите не го задржуваат случајот со катализатор за серија 6, SE, 5,4 44мм, можете да ги доловите вашите авантури со уверување и без оштетување или гребење на вашиот случај. ✅ Уживајте во сите карактеристики : Случајот за катализатор за Apple Watch нуди целосна функционалност на сите копчиња, полнење на Magsafe, сензори, вклучувајќи потписи ротирачки круни за бирање и тактичко копче. Наполнете го без проблеми. ✅ Монтантна белешка : гаранцијата од 12 месеци се однесува само на производите што се продаваат специјално од официјален катализатор. Производите за катализатор што ги продаваат други продавачи нема да се квалификуваат. ✅ Супериорна водоотпорна технологија : 165ft Водоотпорен, го добивме вашиот уред добро покриен. Случајот за катализатор за Apple Watch 44mm серија 6, SE, 5,4 двојно повеќе од водоотпорен резултат на IP68 на уредот. Нуркајте длабоко од 165 стапки (50 метри), земете го часовникот со вас пливање, пешачење, качување, скијање, риболов, кампување или нуркање.