3 Држач За Прстен За Прстен Со Прст - МОБИ РАЧКА Удобен Безбеден Зафат, Издржлив Лесен Метал Отпорен На Гребење За Магнетно Држење Или Држач За Автомобил, Идеја За По?
  • Неодамнешно

3 Држач За Прстен За Прстен Со Прст - МОБИ РАЧКА Удобен Безбеден Зафат, Издржлив Лесен Метал Отпорен На Гребење За Магнетно Држење

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАЈУДОБЕН ДРЖАЧ ЗА ДРЖЕЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ : единствениот држач за прстен за мобилен телефон кој рамномерно ја распределува тежината на вашиот уред преку 3 прсти - обезбедувајќи целосна удобност и контрола Лесно ракување со една рака-текст, правење селфи, гледање Јутјуб или правење Тиктокс. Исто така одлично како држач за е-читач и држач за таблети!. СИГУРЕН ДРЖАЧ за МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН : Гледајте видеа или Разговор за Лице целосно БЕЗ РАЦЕ-под совршен агол; овој најквалитетен држач за прстен на мобилен телефон е ултра тенок и мала тежина, но направен толку добро - речиси невозможно да се скрши! Ќе трае подолго од кој било друг држач за прстен за мобилен телефон штанд за прсти!. ИЗГРАДЕН ЗА МАГНЕТНИ ДРЖАЧИ за ТЕЛЕФОНИ : Заедно Со тоа што е тенок, лесен и лесен за управување, нашиот држач за магнетни телефонски прстени работи идеално со нашиот магнетски држач за телефон за автомобил и биро или друг држач за магнетни мобилни телефони за автомобил за да можете да го гледате телефонот вертикално или хоризонтално без раце на контролната табла на автомобилот, дома или канцеларија!. РЕМЕНИ и ШАРМ : нашиот прстен за телефон има две точки за прицврстување каде што можете да додадете ремен за дополнителна заштита од губење на уредот, привлечност, мали спомени, сквиши со клучеви, други возбудливи додатоци за телефони за да додадете повеќе креативност, боја и уникатност на вашиот држач за прстени!.