Чешел чешел чешел чешел, шминка 3 во 1 алатка за апликатор за маскара, трепки чешел чешел четка за четка за трепки сина чешел за трепки за трепки 3 во 1 маскара апликат?
  • Неодамнешно

Чешел чешел чешел чешел, шминка 3 во 1 алатка за апликатор за маскара, трепки чешел чешел четка за четка за трепки сина чешел за трепки

DEN 76.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Четкајте ги трепките со чешел за трепки за да ги уредувате трепките 3 функции како што следува : 1. престилка на горниот очен капак; 2. престилка на долниот очен капак; 3. Чешел од трепки ;. Лесно е да се нацрта трепките, да се задржи маскара од очните капаци. Лесно е да се нацрта трепките, да се задржи маскара од очните капаци. Вклучува две чешли за трепки за чешлање и прелистувачи. Четкајте ги трепките со чешел за трепки за да ги уредувате трепките. 3 функции како што следува : 1. престилка на горниот очен капак; 2. престилка на долниот очен капак; 3. Чешел од трепки ;. Лесно е да се нацрта трепките, да се задржи маскара од очните капаци. Лесно е да се нацрта трепките, да се задржи маскара од очните капаци. Вклучува две чешли за трепки за чешлање и прелистувачи. Опис : Ставете го чуварот на маскара под окото додека нанесувате маскара за да спречите измамници и капки. Лесна и континуирана корисна помош за чешлање за ефикасно да ви помогне да го усовршите вашиот изглед. Четкајте ги трепките со чешел за трепки за да ги уредувате трепките. Алатка за трепки 3 во 1 пластична практична маскара штит за четка за четка за четка за четкички апликации за жени дами.

How to Use:
Place the mascara guard under the eye while applying mascara to prevent smudges and drops. :
Use the 2-sided eyelash comb to ensure quality of your mascara application. :
Type:
Mascara Guard
Material:
ABS
Color:
Random Color
Features:
Easy to Use, Practical, Eyelash Comb
Size:
11cm x 4.5cm/4.33 x 1.77 (Approx.)
Guarantee:
If there is any quality problem with our product, please contact us directly, we would respond to :
you ASAP and give the solutions accordingly. :
1x Eyelash Comb :