24 Парчиња Мини Топки За Стрес На Плажа 2,5 Инчи Олеснување Стрес Топка Виножито Плажа Стрес Топка Базен Игра Играчка Пена Спортска Топка Со Торба За Складирање За Уч?
  • Неодамнешно

24 Парчиња Мини Топки За Стрес На Плажа 2,5 Инчи Олеснување Стрес Топка Виножито Плажа Стрес Топка Базен Игра Играчка Пена Спортска Топка

DEN 383.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Еластични Материјали Од пена : топчињата за базен прифаќаат квалитетни материјали од пена, тие се флексибилни и услужливи, меки и еластични, може да се фрлаат и да се играат во затворени простории и на отворено, убавите материјали ќе ви служат долго време. Погодно За Носење : дијаметарот на стресните топчиња е околу 2,5 инчи/ 6,3 см, а организираната торба е околу 9,8 х 11,8 инчи/ 25 х 30 см, малата тежина е погодна за извршување и соодветната торба ќе помогне да се складираат овие топчиња. Уживајте Во Забавата : само плескајте или притиснете ги играчките за базен, кога се чувствувате нервозни или вознемирени, играјќи ги со други луѓе и уживајќи во забавата на игрите, овие топки се погодни за повеќето луѓе и возрасти, вклучувајќи студенти, канцелариски работници, уметници и стресни луѓе. Широка Примена : топчињата на надувување можат широко да се усвојат во многу различни прилики, како што се роденденски забави, плажа, кутии за подароци и многу повеќе, тие можат да се применат како украси, награди во училница, полнила за торби за подароци, како и прекрасни реквизити за фотографии.