Долгач за далечински управувач Mumiao Wallид монтирање Универзален медиумски организатор кутија за складирање за домашна канцеларија за простории за простории за спа?
  • Неодамнешно

Долгач за далечински управувач Mumiao Wallид монтирање Универзален медиумски организатор кутија за складирање за домашна канцеларија

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 3,83 x 2,61 x 1,2 инчи Изработено со висок квалитет на ABS материјал, еколошки, издржлив, здрав. Ниту една кавга за дупчење дупки, не може да се монтира на wallидот или страната на масата или на кое било место со рамна површина. Доволно стабилно за држење мали работи. Може да се користи како држач за далечински управувач, држач за пенкало, држач за четки за шминка итн., Широко се користи за држење мали долги работи. Не само што можете да го користите како складирање на далечински управувач, туку и како организаторска кутија со пенкало, шминка, клучеви и др. Чувајте ги вашите работи на место. Совршен дизајн за дома, хотели, училници, канцеларии и болнички одделенија, чувајте ја вашата соба уредна и заштеда на простор. Пакетот вклучува : 2 држач за далечински управувач со пакет.