50p за еднократна употреба маскара цевка за Wands, ладно за еднократно празно маскара цевки Дијамантски четки за трепки за трепки за веѓи апликатор испрскана четка за ?
  • Неодамнешно

50p за еднократна употреба маскара цевка за Wands, ладно за еднократно празно маскара цевки Дијамантски четки за трепки за трепки за

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Содржина на пакетот】 50 парчиња маскара за еднократна употреба маскара + 50 парчиња кои можат да се користат за повторно употреба на празни дијаманти, цевки за трепки на дијаманти, доволно количина за да задоволите различни потреби во секојдневниот живот Мешаниот склад, богатите бои и повеќекратни обрасци, ве прават исклучително!. 【Прилагодена и пријателска】 мини големина на цевката за трепки од трепки - 4,25*0,5in - е погодно за носење, заштеда на простор и корисен. Материјалите од четката за трепки се растителни влакна, многу мазни, без мирис, меки, нетоксични и пријателски за кожата. 【Чиста и хигејанска】】 usefule lash spoolies со корици е докажана за прашина. Чувајте ја четката за маскара чиста по употреба. Стапката за четки е поврзана со капакот, не е лесно да се испушти. Кога заменете ја четката, едноставно извлечете ја четката од капакот. 【Широка апликација】 Цевките маскара се мачи магична алатка за шминка за професионални салони или лична употреба, не само што ја одржувате четката за трепки уредно и уредно, туку практично за совршени прелистувачи или отстранување на дополнителен лак за нокти. 【Идеални подароци】 ryвездено небо, морско-слугинка, розова кристал, сјајна школка, дијамантска сина боја, роза и музичка нотација, итн. Секогаш има оној што го сакате вие ​​и вашите пријатели. Подгответе убав подарок за вас девојче во Божиќ/Нова Година/роденден или други среќни денови!. Опис на производот : - Мешано складирање, богати бои и повеќекратни обрасци, ве прават исклучително! - мини големина за погодно за носење, заштеда на простор и корисна. -Ергономијата четка влакна е мазно, без мирис, мека, нетоксична и пријателска со кожата. -Повторно употреблива цевка за маскара со корици за заштита од прашина е животна средина, зелена и заштедете пари.

Diamond resin gem:
material:
resin
color:
as pictures show
diameter:
0.47in
count:
50
Reusable mascara tube:
material:
ABS plastic
color:
clear
size:
0.5 x 4.25in
count:
50
Crystal eyelash brush:
material:
ABS plastic
color:
black, yellow, purple, blue, pink, rose red, red, light green, white(randomly)
size:
3.86in
count:
50
Warms:
Clean tubes with alcohol or soap water before use please.:
If there are any problem or dissatisfaction, please contact us firstly and we will answer for you within 24 hours.:
Please allow slight deviation due to manual measurement.:
Please allow slight color difference due to different monitor.: