Табла со Работна Површина од Бамбус со Кутија За Организатор, Држач За Биро За Суво Бришење На Бела Табла, Подлога За Држач За Тастатура За Канцелариски Материјали ?
  • Неодамнешно

Табла со Работна Површина од Бамбус со Кутија За Организатор, Држач За Биро За Суво Бришење На Бела Табла, Подлога За Држач За Тастатура

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СОВРШЕНА ТАБЛА ЗА СУВО БРИШЕЊЕ - направете го вашето канцелариско биро организирано со кутија за табла за суво бришење на работната површина; таблата со горниот дел од бирото е дизајнирана за различни канцелариски материјали; ● Прво Излупете го заштитниот филм над таблата со големина : 16,2"L x 6,8"W x 2,1"H СКЛАДИРАЊЕ НА РАБОТНАТА ПОВРШИНА Во КАНЦЕЛАРИЈА - Дизајнирано Да држи пенкала, моливи, маркери за суво бришење, клипови за хартија и клучеви; таблата за биро со складирање за организација е совршена канцеларија БЕЛЕЖНИК. 4 МАРКЕРИ можете да ги користите маркерите за да запишете белешки од списокот со задачи на капакот на кутијата. ЛЕСНО ПИШУВАЊЕ и БРИШЕЊЕ - со мазна акрилна површина, супер е лесно да се напише на капакот и лесно да се избрише; Живејте организиран и одржлив живот со овој организатор на бамбус. ЦВРСТА КОНСТРУКЦИЈА - оваа десктоп кутија за табла е изработена од издржлив цврст бамбус; доволно Цврст за да собере различни големини канцелариски материјали.