Svartur Iridescent Шкафче Додатоци, Магнетни Шкафче Огледало и Пенкало Носителот &засилувач; Акрилик Магнетни Сува Избришете Одбор За Фрижидер, Канцеларија, Назад Кон Учил?
  • Неодамнешно

Svartur Iridescent Шкафче Додатоци, Магнетни Шкафче Огледало и Пенкало Носителот &засилувач; Акрилик Магнетни Сува Избришете Одбор За Фрижидер,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Стилски комплет додатоци За Шкафче/ Фрижидер ● Подигнете го шкафчето Или фрижидерот со овој стилски и функционален комплет за магнетни додатоци! Комплетот работи за шкафче вклучува иридентно огледало за магнетно шкафче, табла за акрилно магнетно суво бришење, држач за магнетен молив и два маркери ●Издржлив Акрилен Материјал●Изработен од висококвалитетен акрилик, оваа шкафче додатоци за работа е издржлива и долготрајна. Иридентната завршница магнетна решетка за пенкало и огледало за шкафче, додава забавен и уникатен допир на вашиот простор. Неправилното магнетно брановидно огледало ви дава брз преглед помеѓу часот или во движење. ●Силна Магнетна Подлога●комплетот за декорација на шкафче со магнетски дизајн свартур го олеснува лепењето на која било метална површина. Совршен за училишни шкафчиња, шкафчиња за теретана, фрижидери или која било друга метална површина што сакате да ја декорирате и организирате.