ЈАРДВЕ Силиконски Калапи 2 парчиња Силиконски Фиоки За Коцки Мраз Лесно Ослободување Калапи За Коцки Мраз Со Капаци Флексибилни Калапи За Коцки Мраз 24 Коцка Мраз З?
  • Неодамнешно

ЈАРДВЕ Силиконски Калапи 2 парчиња Силиконски Фиоки За Коцки Мраз Лесно Ослободување Калапи За Коцки Мраз Со Капаци Флексибилни

DEN 569.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Силиконски послужавник за коцки мраз со капак супер лесно ослободување калапи за коцки мраз, силиконски сад за мраз што се редат за храна, коктел, виски, чоколадо Нашите послужавници за коцки мраз со капаци се направени со екстра густа пластика која може да издржи многу ниски температури. Силиконските мали калапи за мраз не се за ладни пијалоци, но може да се користат и за правење секакви летни деликатеси, како што се пупки, пудинзи, овошни желеа. Секој силиконски мини садови за мраз има отстранлив капак, што може да ги спречи коцките мраз да го апсорбираат мирисот на замрзнувачот. Наполнете ги садовите со вода, покријте го капакот и потоа лизнете ги садовите во замрзнувачот. Опис тие можат да издржат долгорочно складирање со ниска температура без кршење. Карактеристики-Материјал : Силиконски-Големина : Прибл 18. 10 инчи - Боја : Розова.