Копчето за вртење на управувачот на воланот Banseko, рачката за напојување на автомобилот, универзалното вклопување за автомобили, камиони, трактори, косилки, виklушка?
  • Неодамнешно

Копчето за вртење на управувачот на воланот Banseko, рачката за напојување на автомобилот, универзалното вклопување за автомобили, камиони,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Одличен дизајн】 Ако се чувствувате уморни кога користите тежок управувач долго време, тогаш ви треба ова копче за вртење на воланот, што може да ви го олесни користењето тежок волан 【Universal Fits】 одговара на големини на воланот со 0,5 " - 1,75" дијаметар. Надминувајќи се на големината на воланот, можете да изберете завртки со различна должина. 【Лесно за инсталирање】 Завиткајте го гумениот заптивка на воланот, а потоа закочете го копчето за вртење на воланот нагоре и надолу на заптивката и конечно изберете ја соодветната завртка за да го заклучите, тоа е едноставно. 【Дизајн против лизгање】 Висококвалитетна гума се користи на многу места, со дизајн на текстура против лизгање, за да се спречи лизгање за време на употребата и е побезбедна. 【Пакет】 Вклучете го копчето за вртење со 1 тркала, 6 завртки, 1 хексадецимален клуч. 【Одличен дизајн】 Ако се чувствувате уморни кога користите тежок управувач долго време, тогаш ви треба ова копче за вртење на воланот, што може да ви го олесни користењето тежок волан. 【Universal Fits】 одговара на големини на воланот со 0,5 " - 1,75" дијаметар.