НОЛИТОЈ 12 парчиња Лекари Брошеви Моден Флеботомист И Научник За Цевки Медицински Сестри Облик Лабораториски Инкрустиран Тест Накит Иглички За Брошеви Колби За Ре?
  • Неодамнешно

НОЛИТОЈ 12 парчиња Лекари Брошеви Моден Флеботомист И Научник За Цевки Медицински Сестри Облик Лабораториски Инкрустиран Тест Накит Иглички

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Легура РЕАГЕНС ЦЕВКА БРОШ ЛАБОРАТОРИЈА БРОШ ИГЛА : овие прекрасни тест цевка цветни растенија брошеви со обрасци на нив се погодни за љубителите на науката кои сакаат растенија; тие се исто така вкусен подарок за годишнини, родендени, матурски забави, Божиќ Или секојдневие за пријатели, љубовници, деца, соученици,. РЕАГЕНС ЦЕВКА БРОШЕВИ Лесен за носење, компактен и лесен за носење, може да биде цврсто прицврстен за облеката, нема потреба да се грижите дали ќе падне. ЕТИКЕТА ИГЛАIN Very Многу погоден за собири со повеќе лица или секојдневно носење. Тоа може ефикасно елеганција за вас. ДОКТОР СИМБОЛ БРОШ можете лесно да го исечете на џемпери, јакни, палта, фустани, костуми и многу повеќе за нов грациозен изглед за неколку секунди. КРИСТАЛ ИНКРУСТИРАН БРОШ КОРИСТИ НАКИТ ОД ЕПРУВЕТА ; брошот е сите прилики Како Денот на Вљубените, годишнината, нејзиниот роденден, Божиќ и многу повеќе забави. Брошот За епрувета е удобен за носење и лесен за носење, погоден за совпаѓање на различни стилови на облека. Пакетот Вклучува 12 х брошеви Карактеристики-Материјал : легура реагенс цевка брош-Големина : Околу 2, 54Х1, 98Х1, 00см/1, 00Х0, 78Х0 етикета игла pетски. - Секој детал е внимателно полиран, така што брошот може подобро да ја покаже Својата Личност Игла За Ревер На Епрувета. - Не мора да се грижите за избледување и нема лесно да се деформирате, што може да ги задоволи вашите долгорочни потреби за употреба научен накит.