Innorock Сортирање И Редење Играчки Блокови - 10 Парчиња Приказна Тема Број Гнездење Кутии Со Животински Прст Кукли Крцкави Играчки &засилувач; Топки, Редење Играчки За ?
  • Неодамнешно

Innorock Сортирање И Редење Играчки Блокови - 10 Парчиња Приказна Тема Број Гнездење Кутии Со Животински Прст Кукли Крцкави Играчки &засилувач;

DEN 319.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?СОЗДАДЕТЕ ГО ВАШИОТ УНИКАТЕН ТЕМАТСКИ ГРАД-бидете креативни со вашите малечки со повеќе теми на блокови Дозволете им на вашите деца да градат свои градови со овој сет од 10 блока. Блоковите се совршена големина за бебешки раце и светлите бои помагаат да бидат визуелно ангажирани. ?РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИНСКИ КУКЛЕНИ ФИГУРИ - овој неверојатен блок за редење бебиња содржи 6 различни животни. Децата можат да учат за животинските видови и да комуницираат со животните на соодветен начин додека учат занимања, тие можат да играат како кукли со прсти. ?КАПСУЛНИ ТОПЧИЊА ЗА ДА ОДГОВАРААТ на ПОИМОТ-Децата можат да се тркалаат и да ја фрлаат топката притиснете ги зградите што ги подобруваат моторните вештини. Тоа им помага на децата да развијат координација рака-око; концепти за големина, боја и броеви; броење и способности за решавање проблеми. ?ШАРЕНА И УМЕТНИЧКА ИГРАЧКА ЗА РЕДЕЊЕ - со сите вештини за совпаѓање на бои, совпаѓање на броеви и класификација, уживајте во целата забава што им е потребна за да средат повеќе различни бои или броеви или дури и класификации за да растат и да научат за нештата во општеството. ?МНОГУ БЕЗБЕДЕН СОВРШЕН ПОДАРОК за НАЈМАЛИТЕ-може да собере над 1м за да можат да го искористат своето време во креативноста и на уметнички начин. Безбедно е да се игра е совршен подарок за мали деца возраст од 12 месеци 1 година и погоре. Innorock Животни Блокови Редење Играчка. ?СОЗДАДЕТЕ ГО ВАШИОТ УНИКАТЕН ТЕМАТСКИ ГРАД-бидете креативни со вашите малечки со повеќе теми на блокови. Дозволете им на вашите деца да градат свои градови со овој сет од 10 блока. Блоковите се совршена големина за бебешки раце и светлите бои помагаат да бидат визуелно ангажирани. ?РАЗЛИЧНИ ЖИВОТИНСКИ КУКЛЕНИ ФИГУРИ - овој неверојатен блок за редење бебиња содржи 6 различни животни.