Решетка за звук на звук, тивка - Акустичен кабинет за сервери за докажување на звук - до 36% намалување на бучавата - затворено затворање на серверот за заклучување - К?
  • Неодамнешно

Решетка за звук на звук, тивка - Акустичен кабинет за сервери за докажување на звук - до 36% намалување на бучавата - затворено

DEN 1744.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Определување : Кабинетот на серверот за звук на звук, тивок сервер кабинет е ефикасно решение за намалување на бучавата широко користено на домашни/канцелариски околини Докажано од многу клиенти во креирање на работен амбиент со апсорбирање на бучавата од работа 19 "-Стандардна опрема. Изградете ИТ проект што го сакате : Цврсто заклучување на серверот за заклучување додава безбедност и стабилност на вашата мрежа / компјутер / AV / сервер / ИТ / аудио опрема ИТ ИТ ИТ ИТ Исто така, дава стилски изглед на вашето место за живеење/работно место. Она што е вклучено : Кабинетот за тивко мрежно поврзување е изолиран со материјал за амортизација на звук со двојни wallидови. Содржи : 2 вентилатори за ладење, термостат и сензор, LCD-екран за известување за работни параметри, 8-насочен Power Bar , Кастери, монтирање на кафез навртки/хардвер на завртки и други додатоци за HQ. Лесно за поставување и употреба : решетката за мрежни сервери е лесна за склопување и употреба без никакви посебни алатки или способности. Упатствата за склопување се обезбедени. Гаранција за задоволство : Имаме за цел да Обезбедете им на секој клиент највисок стандард на CS. Брза поддршка за услуги на клиентите. 2 години гаранција за сите куќишта и додатоци на кабинетот на решетките. Серверот A/V и друга ИТ телекомска опрема, како и спречуваат прашина и друг спроводлив елемент да влијае на стандардната опрема од 19 ”. Со комбинирање на крајно намалување на бучавата со нула глави и трошоци за извршување, овој модел е популарна алтернатива на скапите посветени простории за сервери, со тоа што ќе се овозможи распоредување на сервери и мрежна опрема директно во канцеларијата/домашната околина.