БЕСПОРТБЛ Фото Камера Статив Табела Камера Статив Статив Преклопен Селфи Стап Со Топка Глава За Дома Нашата Фотографија На Отворено Држач За Телефон За Видео Каме?
  • Неодамнешно

БЕСПОРТБЛ Фото Камера Статив Табела Камера Статив Статив Преклопен Селфи Стап Со Топка Глава За Дома Нашата Фотографија На Отворено Држач

DEN 411.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

- Боја : Титаниум Засилен со гума со висока густина за безгрижна издржливост, подобра отпорност на лизгање. Материјал од алуминиумска легура, силен, лесен и издржлив, мека гумена подлога што не се лизга, стабилна фиксна положба без лизгање. Производот може безбедно да го заклучи најтешкиот паметен телефон во позиција. Може да се користи со продолжен столб, кој може да се користи како десктоп статив за мобилни телефони, спортски камери и како рачка. Со големина на дланка, лесен и пренослив, долг е само 13 см по складирањето, тежи само 100 гр и лесно може да се стави во џеб. - Боја : Титаниум. Засилен со гума со висока густина за безгрижна издржливост, подобра отпорност на лизгање. Материјал од алуминиумска легура, силен, лесен и издржлив, мека гумена подлога што не се лизга, стабилна фиксна положба без лизгање. Производот може безбедно да го заклучи најтешкиот паметен телефон во позиција. Може да се користи со продолжен столб, кој може да се користи како десктоп статив за мобилни телефони, спортски камери и како рачка. Со големина на дланка, лесен и пренослив, долг е само 13 см по складирањето, тежи само 100 гр и лесно може да се стави во џеб.