Сет За Стеги ц, ЈЕУИХАУ 2 Парче 6 Инчен Ц-Стегач, Тежок Ц-Стегач со 6 Инчен Отвор на Вилицата, Индустриска Цврстина Податлива Железна Ц Стегач За Обработка На Дрво, Зав?
  • Неодамнешно

Сет За Стеги ц, ЈЕУИХАУ 2 Парче 6 Инчен Ц-Стегач, Тежок Ц-Стегач со 6 Инчен Отвор на Вилицата, Индустриска Цврстина Податлива Железна Ц Стегач

DEN 295.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€УБАВ КВАЛИТЕТ овие Ц-стеги се фалсификувани од податливо леано железо за висока цврстина и цврстина Стегите Ц со индустриска цврстина се тешки, отпорни на удари и без деформации и вдлабнатини. Сината печена завршница го спречува стегачот од корозија, зголемувајќи го нивниот работен век. ①СЛОБОДНО ПРИЛАГОДЕТЕ ја лизгачката рачка На Т-лентата обезбедува максимален вртежен момент за да се намали заморот на рацете. Кога ја ротирате прачката со навој, таа е флексибилна и мазна, не е заглавена, што ви овозможува слободно да го прилагодите отворот на вилиците. ●ОКОЛУ ГОЛЕМИНАТА● пакетот доаѓа со 2 парчиња податливи стеги за железо ц. Тие се дизајнирани со максимално отворање на вилицата од 6 инчи и длабочина на грлото од 2,5 инчи. Погоден за стегање на сите видови дрво или метал до 6 инчи. ●ПРАКТИЧНИ АПЛИКАЦИИ● Тешки Ц-стеги се фиксни делови за склопување, прицврстување, лепење, градење и заварување. Широко се користи во изработка, сликање, резба, ѕидање, обработка на дрво, обработка на метали, автомобилска индустрија и други апликации. `+ГАРАНЦИЈА ЗА КУПУВАЊЕ слободно контактирајте не доколку имате какви било прашања. Нема потреба да се срамите. Ако не сте задоволни Со Стегачот Ц или ако има проблеми со квалитетот, можете да побарате целосна наплата и враќање во рок од 30 дена по добивањето на производите. ЗА НАС воведовме сосема нов Ц стегач. Оваа стегач комбинира издржливост, разноврсност и функционалност. Се реализираат и изгледот и практичната цел. ЈЕУИХАУ искрено ви обезбедува внимателна услуга и ви помага да го пронајдете вашиот омилен.