Heyyzoki мини камера за каросерија, пенкана камера во затворен HD 1080p Носење на камера за безбедност на камерата Видео рекордер за видео -кабел со кабел за полнење за сос?
  • Неодамнешно

Heyyzoki мини камера за каросерија, пенкана камера во затворен HD 1080p Носење на камера за безбедност на камерата Видео рекордер

DEN 261.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【HD видео -слика】 Видео резолуцијата на Body Cam е 1280 x 720p, 1920 x 1080p, обезбедувајќи целосно HD видео за вас Користено да снимате пешачење, шопинг, безбедност на домот, концерти и национални патувања. 【Преносна камера】 Вградена во литиумска батерија од 300m Ah (вклучена). Погодно полнење со кабел за полнење, целосно наполнет во околу 3 ч. Camебната камера поддржува картичка за микро складирање (мемориска картичка), максимална 32 GB (не е вклучена).0 интерфејс на преносот со голема брзина. Компактен дизајн, преносен рачен ДВ. 【Камера за носење】 Овие мини камери можат да се користат насекаде, може да се носат на јаката, погодна за интервјуа на отворено, снимање, домашни и затворени камери за безбедност. 【Погоден систем】 Микро камера, мала камера, за Windows 2000, за Windows 2003, за Windows XP, за Windows Me, за Windows. 【Компактен фотоапарат за џеб】 солиден и издржлив дизајн, тоа е доволно тенок за да се вклопи во џеб бунар. Погоден за полициски и безбедносен персонал. 【HD видео -слика】 Видео резолуцијата на Body Cam е 1280 x 720p, 1920 x 1080p, обезбедувајќи целосно HD видео за вас. Користено да снимате пешачење, шопинг, безбедност на домот, концерти и национални патувања.

Item Type: