Таблет Компјутер Случај Премиум Кожа Случај За ipad Воздух Случај/за ipad air2 Случај/Случај iPad 9.7 инчен 2017/2018 Таблета, Паметни Магнетни Флип Преклопување Стојат Случај З?
  • Неодамнешно

Таблет Компјутер Случај Премиум Кожа Случај За ipad Воздух Случај/за ipad air2 Случај/Случај iPad 9.7 инчен 2017/2018 Таблета, Паметни Магнетни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Компатибилност - специјално дизајниран За За Ipad Воздух Случај/за ipad air2 Случај/Случај i Pad 97 инчен 2017/2018 Случај.Ве молиме проверете !Броевите на моделот можете да ги најдете на задниот дел од вашиот таблет.Избегнувајте купување погрешен производ. Премиум Материјал - оваа кутија за таблети отпорна на удари изградена од издржлива надворешност од стп (синтетичка) кожа (Надворешен врежан дизајн, нелизгачки и анти-отпечаток од прст)и мека внатрешност на микрофибер ТПУ, го прави капакот да изгледа покласичен и го штити вашиот уред за таблети Huawei од гребење. Магнетно затворање и Преклопен Капак Стојат-Вградена магнетна лента, Магнетна размавта за да ја држите затворена и да бидете заштитени, ја штити вашата работа. Дизајн на ленти против лизгање, не грижете се за лизгање кога поддржувате, слотови способни да постават агли на држачот, да го ослободат напрегањето на вратот и рамото. Чувствително Магнетно Затворање - Поддржете ја функцијата за автоматско будење при спиење, таблетот автоматски ќе се разбуди кога ќе го отворите куќиштето и ќе спие кога ќе го затворите куќиштето за превртување. и прецизните отвори за сите порти и копчиња овозможуваат целосен пристап без отстранување на куќиштето. Подарок-дизајнот На слот За Внатрешна картичка ви овозможува да носите семејни фотографии и платежни картички со вас.Рамен кожен случај погоден за секојдневниот живот, бизнис, ретро, елегантен изглед е многу погоден за жена/маж.Таблет случај може да се користи како подарок за сопруг, ќерка, сопруга, татко, дете. Карактеристики на производот : - Внатрешните џебови може да држат картички.- Лесен за инсталирање и расклопување - не нешто големо и гломазно.- Поддржете ја функцијата за автоматско будење при спиењеи продолжете го работниот век.- Отворите за напојување, слушалките, камерата итн.