Besportble 5 парчиња портрет држач за слика на слика свадба фото -рамка антички рамки за слики Фото рамка метал дете мало и свеж десктоп фото рамка за слика за слика за би?
  • Неодамнешно

Besportble 5 парчиња портрет држач за слика на слика свадба фото -рамка антички рамки за слики Фото рамка метал дете мало и свеж десктоп

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рамки за свадбени слики : Оваа деликатна и креативна рамка за фотографии ќе обрне внимание на прекрасните фотографии прикажани во рамките Држач на семејна слика : ? Орнамент за фото рамка ; Европски стил Метал фото рамка за домаќинство Декоративен држач за фотографии шик биро за сликање на слика Ова е одличен контејнер за складирање на фотографии и слики што може да ви помогне да ги чувате вашите спомени. Рамки за слики за биро : Рамката за прикажување на сребрена слика е соодветна и одлична за складирање на скапоцени фотографии, како дипломирање, патувања и забави. Рамка за фотографии на Rhinestone : . Список на пакети 5 x Карактеристики на рамката за слика - Големина : 19.50x0 Десктоп фото рамка. -Материјал : Метална накит со метални фото -боја -боја : како што е прикажано рамка за слика -одличен занает, внимателно до секој детал за да му се даде шик и убав изглед на свадбената фото -рамка. - Внимателно изработената декоративна рамка за фотографии нема да избледи или да биде оштетена лесно и може да ви служи добро рамки за слики за биро.