4 парчиња рачка за прицврстување на рачката на рачката на нивото на нивото на нивото на рачката на рачката на рачката на рачката на рачката на рачката за прицврстув?
  • Неодамнешно

4 парчиња рачка за прицврстување на рачката на рачката на нивото на нивото на нивото на рачката на рачката на рачката на рачката на рачката

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔ Погоден за & материјал - Оваа рачка е особено за аголот на вртење на рачката е ограничен, заради недостаток на простор Висока легура за квалитет, отпорна на корозија и отпорен на абење. ✔ Исклучителна изработка - Секој раб на рачката за фиксирање на женската нишка може точно да ги заклучи завртките, да не предизвика оштетување на завртката. Shapthandle форма - Ергономска форма го прави лесен за корисниците. Тие се идеални за ситуации. ✔ Употреба на рачката - Прилагодување на рачката за прилагодување на позицијата главно се користи за механички оперативни делови од локацијата, висината, итн. ✔ Опсег на апликација - опрема за машини за пакување, Универзална машина за мелење на ножеви, машинска алатка, опрема за заварување, опрема за печатење , машини за обработка на дрво, машини за пакување, опрема за боење, итн. Потребни делови од машината. Опис ФЕАТУРИ : Рачката за стегање е направена од висококвалитетна легура и површината е завршена со напојување или оцрнување за издржливост и заштита на 'рѓа. Со притискање надолу на копчето за рачката, серациите се исклучени и рачката може да се сврти кон посакуваната позиција. Внатре Вратете ја пролетта автоматски ги ангажира забите, рачката потоа може да се фиксира во оригинална позиција.