комплет за чистење оџаци Камин Четки За Оџаци,Комплет За Чистење На Отворот За Сушење, Флексибилна Четка За Влакненца Со Додаток За Дупчалка За Побрзо Чистење, Комп
  • Неодамнешно

комплет за чистење оџаци Камин Четки За Оџаци,Комплет За Чистење На Отворот За Сушење, Флексибилна Четка За Влакненца Со Додаток За Дупчалка За

DEN 1294.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алатки За чистење : камин оџак четкитие можат да бидат поврзани едни со други за чистење долги цевки, chimneysIt ќе се лизга по аглите и ќе се врти без напор. Безбедни И Издржливи Материјали : влакната се цврсти и издржливи со години . Адаптер за вежба вклучува, за поврзување на прачки со електрична вежба. Можете да поврзете повеќе прачки за да го продолжите дофатот. Користете На Електрична Вежба : Секој комплет за чистење на каналот за вентилација за сушење доаѓа со додаток за вежба за да можете да го однесете чистењето на отворот на следното ниво. Закачете го на вежба за напојување и имајте отвор без дамки за неколку минути. Широк Спектар На Употреба : комплетите за Чистење можат да исчистат многу области во вашиот дом кои тешко се чистат,сушари за Облека, аспиратори, оџаци итн. Редовното чистење на отворите за сушење може да спречи пожари во куќата и исто така да ви заштеди многу пари на сметката за енергија. Удобна И Брза Инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе прачки за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тие тешки канали. Опис : правилно исчистениот оџак е побезбеден и поефикасен. Побезбедно е затоа што чистењето го елиминира креозот што може да придонесе за пожари во оџаците. Поефикасно е затоа што креозотот и другите остатоци во оџакот можат да го попречат правилниот нацрт што придонесува за добро функционирање.Карактеристикапогоден и за метални канали и за оџаци од тули, различен дијаметар и форма, цевки со различна должина со помош на шипки за поврзување, заоблени комплети за чистење оџаци, со различна должина на прачки достапност за чистење на оџакот ОД дното кон врвот нема да ја изгребат внатрешната површина на цевката тешко носење и долг животен век како Да Се Користи : Чекор 1 : Поврзете ги прачките ДВА по ДВА;Чекор 2 : Прикачете ја наежвам со прачки;чекор 3 : ставете ја четката во грип;чекор 4 : лизнете ја прачката во грип;чекор 5 : прицврстете ја вежбата со прачката;чекор 6 : започнете со чистење на оџакот.

41 cm x 9 poles/61cm x 9 poles:
Weight:
800/1000g
Package Including:
410mm*100mm*9 Rod/12 Rod + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
610mm*100mm*9 Rod/12 Rod + 1*Brush Head + 1*Chuck Adapter + 1*Small Wrench:
Warm prompt:
Only the above list is included, other products are not included.The other products in the picture only show how they are used.:
chimney sweep kit cleaning extends up to 30 feet cleaner tools system with brush 9 flexible rods dryer duct 2-in-1 fireplace drier vent lint sweeping drill attachment synthetic head rod remover dry long nylon rotary drive kits reusable 18 ft :