Ножици За Кутикули КАНЧИ Остро Закривено Сечило, Супер Тенки Ножици Професионални Ножици За Педикир За Маникир Мали Ножици Прецизни Ножици За Чешлање Со Зашилен В?
  • Неодамнешно

Ножици За Кутикули КАНЧИ Остро Закривено Сечило, Супер Тенки Ножици Професионални Ножици За Педикир За Маникир Мали Ножици Прецизни Ножици За

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Повеќенаменски Ножици За Маникир] ergономскиот дизајн го олеснува сечењето на ноктите , а исто така е идеален како ножици за убавина за сува кожа, чешлање на веѓите, трепките, брадата, дури и налепниците за очните капаци [Издржлив Остар Нерѓосувачки Челик] Прецизните Ножици за Чешлање се изработени со нерѓосувачки челик од хируршки степен овие ножици за кутикули за нокти и коса за да обезбедат посилни, помазни, попрецизни парчиња и украси. [Лесно За Чистење] сечилата за завршна обработка на огледалото се ситно полирани и многу мазни, лесно се чистат и складираат во вашиот секојдневен живот. [Ergономски Дизајни ] Заедно со сечилата во форма, овие ножици за тример на кутикулите ги држат малите рачки на прстите што ви даваат поголема контрола за време на сечењето. Екстра фините сечила се сечат чисто во која било насока за да се подобри безбедноста и ефикасноста.