вентилатор за Висечки Врат plplaaoo, Мал Електричен Вентилатор со Брзина на ветер со 3 Брзини, Пренослив Десктоп Вентилатор со Јаже И USB Кабел За Податоци, Електричен USB ?
  • Неодамнешно

вентилатор за Висечки Врат plplaaoo, Мал Електричен Вентилатор со Брзина на ветер со 3 Брзини, Пренослив Десктоп Вентилатор со Јаже И USB

DEN 252.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Самостојниот држач може да го смени вентилаторот на работната површина за неколку секунди, кој може цврсто да стои на работната површина и може да се постави на ноќната маса, канцеларијата итн Вентилаторот има вградена 1200mah батерија со голем капацитет, која трае 6 часа. Вентилаторот е опремен со топло ноќно светло, а јасниот визуелен ефект може да го заштити вашиот вид ноќе. Вентилаторот со три брзини на брзина на ветерот може да се прилагоди, мек или силен ветер може да се префрли по желба. Широкоаголно снабдување со воздух, а ветерот е природно мек. Вентилаторот монтиран на вратот може да ги ослободи вашите раце, компактни и преносливи. Самостојниот држач може да го смени вентилаторот на работната површина за неколку секунди, кој може цврсто да стои на работната површина и може да се постави на ноќната маса, канцеларијата итн. Вентилаторот има вградена 1200mah батерија со голем капацитет, која трае 6 часа. Вентилаторот е опремен со топло ноќно светло, а јасниот визуелен ефект може да го заштити вашиот вид ноќе. Вентилаторот со три брзини на брзина на ветерот може да се прилагоди, мек или силен ветер може да се префрли по желба. Широкоаголно снабдување со воздух, а ветерот е природно мек.

Item Type:
Electric Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 182g / 6.4oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
1.1-4.7W
Battery:
Polymer Lithium Battery 1200mAh (Included)
Charging time:
about 2 hours
Use time:
about 2-6 hours
How to Use:
Short press the switch to turn on the first gear, press again to turn on the second gear, the third to turn on the third gear, and the fourth to turn off the fan.:
Package List:
1 x Electric Fan1 x USB Data Cable1 x Lanyard1 x Manual