BYBUO Детска Таблета, 7 Инчен Андроид 12.0 ОДИ Таблета За Деца, 2GB+32GB ROM, HD Екран За Заштита На Очите Таблети За Мали Деца Со Куќиште Отпорно На Удари,Родителска Контрола, Н?
  • Неодамнешно

BYBUO Детска Таблета, 7 Инчен Андроид 12.0 ОДИ Таблета За Деца, 2GB+32GB ROM, HD Екран За Заштита На Очите Таблети За Мали Деца Со Куќиште

DEN 639.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Таблет Со Безбедносен Екран За Заштита На Очите ● таблетот за детско издание има вграден четири-јадрен процесор со високи перформанси и android 120 go OS, 1024 X600 IPS HD дисплеј, Wifi, Bluetooth, двојна камера, екран на допир, 3 D e Book, G-Сензор. Поддржете различни формати за декодирање видео, HD таблети за да избегнете повреда на очите на вашето дете. ●Андроид Таблет одличен за деца●Таблети за деца изградени со батерија од 2500мах, вашите деца можат да читаат до 5 часа по целосно полнење, одличен е за кампување, патувања и долги летови. Нашиот таблет за мали деца има 2 GB RAM МЕМОРИЈА+32gb простор за складирање и поддржува До 128gb Tf Картичка. Ова ви овозможува да складирате голем број омилени цртани филмови, е-книги, филмови, песни и фотографии на вашите деца, осигурувајќи дека секогаш има доволно простор за вашето мало слатко. ●Режим на Родителска Контрола●Специјално дизајниран за деца на возраст од 3+ години, овој детски таблет има Безбеден Детски Режим контролиран од родителите и обичен Андроид. Родителите можат лесно да ги персонализираат временските ограничувања на екранот на таблетот, да филтрираат содржина соодветна на возраста, да преземаат нови апликации и да управуваат со времето за играње додека вашето дете расте. ●Мултифункционален Детски Таблет●Децата можат да читаат, да гледаат видеа и да играат игри покрај учењето. Google Play има голем избор на тековни образовни апликации што родителите можат да ги преземат. Јутјуб Деца, Кан Академија Деца, Дуолинго, АБЦ Глушец, Нетфликс Дизни+, Минекрафт и Хулу се некои примери. Фантастичната таблета ќе го забавува вашето дете и ќе учи со часови; вашето дете ќе го обожава!. ●Издржлив Таблет Со Куќиште Отпорно На Удари ● Силиконска кутија и држач за храна, без раце за деца. Куќиштето ќе го заштити таблетот од оштетување додека го одржува пренослив. И штандот зад таблетот им овозможува на децата да гледаат и видео разговор без раце. Ова е одличен подарок за децата да помогнат во развојот на вештините и имагинацијата преку радосна игра. ●Таблет Со Безбедносен Екран За Заштита На Очите ● таблетот за детско издание има вграден четири-јадрен процесор со високи перформанси и android 12.0 go OS, 1024 X600 IPS HD дисплеј, Wifi, Bluetooth, двојна камера, екран на допир, 3 D e Book, G-Сензор. Поддржете различни формати за декодирање видео, HD таблети за да избегнете повреда на очите на вашето дете. ●Андроид Таблет одличен за деца●Таблети за деца изградени со батерија од 2500мах, вашите деца можат да читаат до 5 часа по целосно полнење, одличен е за кампување, патувања и долги летови.