Цицикија [2 Пакувајте Акрилни Четки За Шминка Држач За Пенкало Организатор За Моливи За Биро, Десктоп Складирање Со Дијамантска Површина За Козметичко Пенкало За В?
  • Неодамнешно

Цицикија [2 Пакувајте Акрилни Четки За Шминка Држач За Пенкало Организатор За Моливи За Биро, Десктоп Складирање Со Дијамантска

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Голем Капацитет ● Дојдете Со Организатори На Четки За Шминка од 2 пакувања, секој организатор на четки за шминка има 3 прегради за чување на вашите предмети, може да се користи за четки за шминка, облоги за усни/очи, сјаеви руменила, сунѓер за шминка, пенкала и моливи, четки за сенки, четки за лице и многу повеќе Облечете се и поедноставете го вашиот живот на минималистички и елегантен начин!. Quality Materials Quelters држачот За четка за шминка е изработен од квалитетен акрилен материјал, дизајниран со дијамантска површина, проѕирен и извонреден. Квалитетот на материјалите создава долготраен производ. €Лесно за чистење q организаторот на бирото лесно се чисти со вода. Тоа може да се користи за долго време. И секогаш изгледа како ново по чистењето. И тоа ќе додаде стил во бањата, додека складирање на било која бања додатоци. ●Персонализиран Подарок За Складирање ● држачот За четка За шминка не е само организатор на шминка, туку може да се користи и како држач за пенкала во вашата студија или канцеларија.