Лејндо 24 Парчиња Јога Ремен За Истегнување Јога Вежба Прилагодливи Ремени За Часови По Јога 6 Стапки Нееластичен Појас За Јога Со Прилагодлива Прстенеста Тока За П?
  • Неодамнешно

Лејндо 24 Парчиња Јога Ремен За Истегнување Јога Вежба Прилагодливи Ремени За Часови По Јога 6 Стапки Нееластичен Појас За Јога Со Прилагодлива

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина на пакетот : ќе добиете 24 парчиња јога ремени за истегнување, доволно количество е погодно за употреба и замена, што е исто така погодно за јога студија и часови по јога Информации за големината : јога лентите за истегнување се околу 6 стапки во должина и 1,5 инчи во ширина, што е погодно за употреба кога правите јога, проверете ја големината пред да нарачате. Материјал што не Се Лизга : ременот за истегнување со петелки е изработен од памук, погоден за секоја практика, силен и не се лизга, така што можете да пробате различни јога пози; тие се погодни и за почетници за поврзување на основната поза. Лесен За Носење : долгите ремени за јога се лесни за складирање, може да се навиваат и складираат, лесни за носење; Кога ќе го завршите тренингот, можете да го навивате и да одземате без набори, да заштедите простор за вас, погодно за употреба. Дизајн на Прстенестата Брава д : металната тока На прстенот Д ја држи еластичната лента на јогата безбедно до саканата должина без повреда; ремените За Затегнување со петелки го олеснуваат прилагодувањето на лентата, обезбедувајќи поддршка за вашата јога пракса и секоја јога поза. Содржина на пакетот : ќе добиете 24 парчиња јога ремени за истегнување, доволно количество е погодно за употреба и замена, што е исто така погодно за јога студија и часови по јога. Информации за големината : јога лентите за истегнување се околу 6 стапки во должина и 1,5 инчи во ширина, што е погодно за употреба кога правите јога, проверете ја големината пред да нарачате.