Мбвбн Женска Пренослива Козметичка Торба За Патување ,Стп Кожа За Перење Водоотпорна Козметичка Торба за Складирање Убавина.
  • Неодамнешно

Мбвбн Женска Пренослива Козметичка Торба За Патување ,Стп Кожа За Перење Водоотпорна Козметичка Торба за Складирање Убавина.

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Пренослив Лесен Дизајн● - Преносливата торба за складирање патувања прифаќа врвна стп кожа, лесна, мека и Склоплива, лесна за компресија и складирање Удобниот, пренослив дизајн на рачката ви овозможува лесно и без грижи да носите многу дневни потреби. €Поголем Капацитет Q-оваа торба за шминка со голем капацитет е 11,8 X 9,8 X 1,9 инчи, може да ги собере сите ваши најважни работи како што се козметика, алатки за шминка, кармин, сенка за очи или комплет за бричење за мажи. ●Премиум Материја● - Овие козметички кеси изработени од висококвалитетна водоотпорна кожа кои ќе траат вечно. Нема потреба да се грижите за неуредните протекувања кога патувате со оваа патна тоалетна торба. Водоотпорна и издржлива ткаенина ја штити вашата опрема од истурање и гребнатини. ●Силна Практичност-Ова е разноврсна торба за шминка што може да се користи како торба за шминка за патување, торба за перење, торба за складирање, торба за тоалет.