Ловлим Капчиња Предиво, 10х50гр Меки Памучни Предива, 1200 + Дворови, За Капчиња И Плетење, Бесплатни Модели На Капчиња/Амигуруми, Занаетчиски Дк Предиво Совршен Компле?
  • Неодамнешно

Ловлим Капчиња Предиво, 10х50гр Меки Памучни Предива, 1200 + Дворови, За Капчиња И Плетење, Бесплатни Модели На Капчиња/Амигуруми,

DEN 1004.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум меко памучно млеко предиво-најдобар материјал За проекти За Амигуруми и капчиња Ги прави креациите од предиво појасни и подефинирани со години. Силни, супер-меки, издржливи и сјајни влакна со кои е полесно да се работи и трае подолго.Ова предиво е чисто памучно предиво кое поминува низ специјална обработка со млечни протеини, што резултира со 80% памук и 20% млечни влакна. Овој процес создава многу помеки нишки во споредба со стандардното памучно предиво. 10 dk тежина предиво топки, 50gr (1.75 мл) 120m (130y) секоја-оптимална големина со доволно материјал за да се создаде широк спектар на занаетчиски проекти. Совршено Амигуруми и капчиња предиво за почетници и искусни хобисти. Рачно избрани материјали, 10 различни бои за да ве натераат да изработите одлични креации брзо, спакувани во масна транспарентна торба за повеќекратна употреба. Бесплатни ексклузивни Модели На Амигуруми и капчиња со детални чекор-по-чекор визуелни инструкции за создавање проекти ЗА занаети што лесно се прилагодуваат, вклучувајќи кукли, подлоги и мини креации.