Енетек Ножици За Нокти, Машинки За Нокти За Нокти За Возрасни Дебели Нокти Долга Рачка, Машинки За Нокти За Постари Дебели Нокти На Нозете, Вродена Алатка За Нокти З?
  • Неодамнешно

Енетек Ножици За Нокти, Машинки За Нокти За Нокти За Возрасни Дебели Нокти Долга Рачка, Машинки За Нокти За Постари Дебели Нокти На Нозете,

DEN 377.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Професионални Ножици За Нокти За Нога Поставени 6-во-1 ќе добиете, 1 x Подијатар Нокти За Нокти, 1 x Големи Тешки Ножици Против Прскање, 1 x Датотека за лак за нокти, 1 x Вроден Коректор на Ноктите на Нозете, 1 x Подигач на Ноктите на Нозете, 1 x Вродена Датотека на Ноктите на Нозете Сите тие се добро спакувани во една пренослива кутија. Лесен за носење и средување. ●Подијатар Машинки За Нокти За Ножеви ● работ на сечилото 25 степен лак одговара на лакот на ноктите, кои прецизно ги средуваат вродените нокти или остри парчиња на аглите без да се повредат; долгата рачка Против лизгање е ergономска за удобност и цврст стисок; двојната пружина на зафатите дава подобар стисок и поголема широка вилица, специјално создадена за дебел нокт на ногата и вроден нокт на ногата!. ●Ножици За Нокти Со Фаќач За Нокти За да се спречи прскање на ноктите насекаде во процесот на сечење на ноктите и да се одржува чист;Имитирајте го изгледот на богомолка, неговиот дизајн на бионика и ergономскиот дизајн дефинитивно ќе направат да се чувствувате удобно; изработен е од нерѓосувачки челик кој е ист како и користената хируршка опрема,без шумолење,цврст и издржлив.