5 Спакувајте Петслојна Памучна Маска За Заштита На Лицето Што Дише Со Филтер џеб и 10 Филтри, Перење И Прилагодлив Памучен Штит За Лице, Заштитник За Ткаенина За Пове?
  • Неодамнешно

5 Спакувајте Петслојна Памучна Маска За Заштита На Лицето Што Дише Со Филтер џеб и 10 Филтри, Перење И Прилагодлив Памучен Штит За Лице, Заштитник

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на ушната Јамка Пет слој памучен материјал, може да обезбеди мулти-заштита, ве молиме проверете ја деталната состојка на втората фотографија од производот. Перат, дише, сигурен и удобен. 5 заштитници за лице од пакување и 10 сигурни филтри, ефикасно ве штитат од магла, прскање течности или магла,прашина, алергени, анти-мирис. Моден Дизајн-Црна боја, стилски дизајн. Ве штити додека ве прави да изгледате многу убаво и стилски. Може да се мие рачно или во нормална вода во топла вода. Уникатен материјал, добра мекост и удобност и добра пропустливост на воздухот. Може да се исчисти, повторно да се користи, преклопи по желба и да се чува погодно. Големини на капакот : 9*5 инчи(не вклучувајќи ја должината на јамките за уши), ова е петслоен памучен заштитник за лице со џеб за вметнување и 10 филтри, погоден за возење велосипед, кампување, трчање, патување, качување и секојдневна употреба.