Вемун Шкафче Полица Шкаф Полица Стои Полица Кујна Багажник 2 ПАРЧИЊА Кујна Маса Организатор Кујна Лавици Бања Полица За Складирање Мијалник Сунѓер Шкаф Полица Сто?
  • Неодамнешно

Вемун Шкафче Полица Шкаф Полица Стои Полица Кујна Багажник 2 ПАРЧИЊА Кујна Маса Организатор Кујна Лавици Бања Полица За Складирање Мијалник Сунѓер

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за сунѓер За садови Обична и едноставна решетка за организатор на дизајн, може да ви помогне да чувате прибор и многу работи уредно Држач За Четка За садови Помогнете да ги организирате сите предмети што се мешаат во вашата маса и простории. Мијалник Фиока Одвод можете исто така да го дадете овој држач за решетката за организатор како подарок за семејството и пријателите. Кујна Сапун Послужавник и удобен и практичен, добар избор за кујна, бања, кабинет и употреба во соба. Чистач Послужавник Чувајте Ги И прикажете ги вашите прибор на работната површина со овој држач за решетка за организатор. Карактеристики-Боја : Бело-Материјал : ПС, Големина на железо : 18,00Х8, 00Х9, 20см/ 7, 07Х3, 14Х3, 62ин. - Обична и едноставна решетка за организатор на дизајн, може да ви помогне да чувате прибор и многу работи уредно. - И удобен и практичен, добар избор за употреба во кујна, бања, кабинет и соба. - Чувајте ги и прикажете ги вашите прибор на вашата плоча со овој држач за решетка за организатор. - Овој цврст држач за организатор е практична алатка и убав заштедувач на простор во вашиот дом.